torsdag 29 september 2011

Petzäll..

Kände redan igår att jag blev lite irriterad över Petzäll som är en av sverigedemokraternas ledamöter. Läste att han åkt taxi för över 100 000 kr på skattebetalarnas bekostnad.
Hans förklaring skall enligt aftonbladet ha varit att det handlar "resorna om hans säkerhet"

Men alltså my ass.. ursäkta mig.. Jaha, så alla som har det osäkert skall skattebetalarna bekosta taxi åt?

Jag synar att det skulle vara SÅ osäkert för honom att åka kollektivt till arbetet. O hur gjorde han tidigare - betalade han taxi för egna pengar då eller? O kommer han fortsätta senare för egna pengar nu när så många vet vem han är?

Tycker han verkar vara en tjollergris..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det värsta är väl nu att han inte ens tillhör något parti längre utan sitter i riksdagen som politisk vilde ...

Kaka :P sa...

Tycker det är helt idiotiskt att han får sitta kvar och få sin lön på 56.000 i månaden och inte tillhöra något parti och bara bry sig om en fråga...missbruk.Men han är ju inte ensammen...flera ledamöter som får lönen men skolkar från Riksdagen. Generellt när det gäller politik så är det horribelt att dom får pension livet ut eller behåller bostäder som dom inte har rätt till sedan dom slutat med politiken. Har man inte jobbet ska man inte ha betalt för det heller. SD har väl åkt taxi för 600.000 i år. Ok dom har rätt till taxi för deras säkerhet men det är ju till och från jobbrellaterade saker, men många av dom åker ju taxi till och från nöjen också som ex krogen.... Alla politiker missbrukar div förmåner mer eller mindre...Trgaiskt